Vällkommen till The Green House

Upplev Värmlands skönhet i vårt fina och mysiga pensionat!

The Green House

Välkommen till The Green Houses hemsida! Det är vi som är Arie och Ellen och äger det här fina pensionatet. 2017 flyttade vi hela vägen från Holland till Sunnemo för att verkliggöra vår dröm: sköta ett eget pensionat mitt i Sveriges vackra natur.

Sunnemos skönhet

I Sunnemo upplever du årstiderna i all sin prakt. Varje säsong har sin egen charm. På sommaren kan man gå på fina, långa promenader mitt i skogen, ta en rundtur med båt, bada i en av de många sjöarna i närheten eller fiska. Det finns gott om bär som växer i skogen! Det är bara att äta dem eller använda dem till ens egen sylt eller saft! Även under hösten förser skogen dig med mat, i form av många ätliga svampar, av vilka är kantarellen och stensopp är de mest kända. Det finns också mycket att göra under vintermånaderna, såsom skridskoåkning, skidåkning, längdskidåkning och så kan man glida över snön, men även det kan vara roligt! De korta, mysiga vinterdagarna är vackra, med många ljus ute medan nästan alla hus är inredda med juldekorationer och ljus. Det blir här till en riktig ”winter wonderland”. Och när vintern tar slut, är det underbart att se hur naturen frodas efter månader av snöfall.

Vårt pensionat

The Green House ligger mellan den vackra Grässjön och väg 240 i närheten av den lilla byn Sunnemo, Värmland.

Om oss

En väldigt fin plats att koppla av och njuta av lugnet i detta område.

Upptäck

Varje årstid är skön och unik: upptäck Värmlands skönhet.

Boende

Rymliga boende på 40 m2, med eget kök, toalett och badrum.

"Cute apartment with all I needed"
Metthew
Sweden
Ideal place for one night stay during trip. Good location on the way, very easy to find and enough space. Also, very close to Varmlands Moose Park.
Jakub
Czech Republic